Neem contact op voor een offerte >>
  • Verwarmingsinstallaties
  • Onderhoud
  • Plaatsing
  • Depannage
 

Verwarming

D’Hoedt, gelegen in Oostende, plaatst verwarmingsinstallaties en neemt bovendien ook de herstelling en het onderhoud ervan op zich. Hieronder vindt u wat meer informatie over deze diensten. Als u een vraag hebt of u hebt advies nodig, dan mag u mij gerust contacteren.

Depannage

Als uw verwarmingsinstallatie het plots begeeft, kunt u gebruik maken van mijn depannagedienst. Ik herstel voornamelijk verwarmingstoestellen van de merken Junkers en Vaillant, maar uiteraard depanneer ik ook installaties van andere merken. Bij mij kunt u steevast rekenen op een snelle en grondige depannage!

Onderhoud

Om de goede functionering en zuinige prestaties van uw verwarmingsinstallatie te blijven garanderen, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Ook dit behoort tot de diensten van D’Hoedt. Ik zorg voor een totale reiniging en/of ontkalking van uw verwarmingstoestel zodat deze opnieuw in orde is.

Plaatsing

Ik probeer altijd eerst uw huidige verwarmingsinstallatie te herstellen. Als dit echter niet haalbaar blijkt, zal ik u een nieuw toestel aanraden. De nieuwe verwarmingsketels hebben overigens tal van voordelen: ze zijn niet alleen milieuvriendelijker dan de meeste traditionele ketels, maar zijn ook veel goedkoper. Dat nieuwe(re) verwarmingsinstallaties zuinig stoken, merkt u aan een lagere energiefactuur!